Home > activiteiten > Voor de jongeren > Jeugdbijbelstudie > Jeugdvereniging 16+

Jeugdvereniging 16+Deze jeugdvereniging is voor jongeren van 16-19 jaar. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom! Of je nou veel of weinig van het geloof en de bijbel weet. We komen één keer in de veertien dagen twee uur bij elkaar.

Tijdens de verenigingsavonden werken we met het boekje 'God Gezocht' van Youth for Christ. In dit boekje worden een aantal belangrijke vragen over God en het geloof behandelt die veel jongeren erg bezighouden. Vragen als 'Hoe weet je of God bestaat?', 'Hoe kun je hem leren kennen?', 'Als God liefde is, waarom is er dan zoveel ellende?' en 'Wat maakt het leven zinvol?' komen voorbij.
We proberen aan de hand van de bijbel, gespreksvragen en andere werkvormen met elkaar in gesprek te raken en ervaringen te delen. Hierbij willen we ook ingaan op hele concrete dingen als studie, werk, relaties, drankgebruik, muziek, vrije tijdsbesteding enz. Ook vragen als 'Wat zijn jou normen en waarden?', 'Wat betekent liefde voor jou?', 'Wat zijn jou sterke karaktereigenschappen?' en 'Waaruit haal jij je (creatieve) inspiratie?' komen aan bod.
De groepen worden geleid door ervaren leiders en leidsters, maar de jongeren zelf hebben een grote vrijheid om de avond in te vullen. Elke avond is er tijd voor wat drinken en gezelligheid.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Mail naar Esther, w.r.doorn@12move.nl
Of  kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
Onze gastvouwen/ gastheren staan elke zondag paraat, van 9.30-10.00 en van 16.30-17.00 uur in de kerk.


  

 
   

   colofon         zoeken         sitemap