Home > activiteiten > 40-dagen projecten > Feest van genade

Feest van genade

Feest_van_genade_foto.png

Samenvatting
In dit project word je als gemeente stil gezet bij het wonder van Gods genade. Zes weken lang laat je als gemeente even al het andere rusten en ga je samen op ontdekkingstocht naar de drijfveer van het (missionair) gemeente-zijn.

De liefde van Christus is overweldigend. Het verandert mensen radicaal. Als je gegrepen wordt door Zijn liefde ga je op Jezus lijken. Je laat zijn liefde zien aan anderen, binnen en buiten de gemeente. Hoe dat dan gebeurt? Daarvoor zul je samen op ontdekkingstocht moeten.

Dit is mijn Passie (Uitgeverij de Vuurbaak) is geschreven door Aad Kamsteeg. Het werkboek 40-dagen: Feest van genade (Uitgeverij Buijten & Schipperheijn).

Thema’s
Week 1: Hartstocht voor God
Week 2: Zonde, de grootste vijand
Week 3: Het feest van genade
Week 4: Met heiliging de wereld in
Week 5: Verbondenheid: om de ziel van de ander
Week 6: De missinaire kerk

Downloads
Klik hier om meer informatie over dit 40-dagen project te downloaden, zoals ideeën voor in de kerkdiensten en suggesties voor het uitwerken van het thema met de kinderen en jongeren in je gemeente.