Home > activiteiten > Voor de jongeren > Jeugdbijbelstudie > Jeugdvereniging 12-16 jaar

Jeugdvereniging 12-16 jaar

Ongeveer 1 keer in de 2 weken komen diverse tienergroepen een avond bij elkaar om zich te bezinnen op een onderwerp uit de bijbel. Voor deze avonden wordt gebruik gemaakt van materiaal van Youth for Christ, namelijk van de programma’s Rock Steady en Solid Friends.

Beide programma’s staan garant voor dynamiek, ontzettend veel lol, bezinning en het (beter) leren kennen van God en de bijbel. In een snel afwisselend programma komen thema’s aan bod als ‘Vriendschappen,’ ‘Liefde’ en ‘Waarom staat God het lijden toe?’. Met behulp van discussie en spel krijgen de tieners de ruimte om het desbetreffende thema zich eigen te maken, maar centraal staat dat wat God er in zijn Woord over te zeggen heeft.

Voor de 12 tot 14 jarigen wordt gebruik gemaakt van Rock Steady. Wanneer de tieners naar het derde verenigingsjaar doorstromen gaan ze gebruik maken van Solid Friends (14 tot 16 jarigen). Solid Friends gaat qua inhoud net wat dieper dan Rock Steady. De tieners worden hier nog meer uitgedaagd om een eigen mening te vormen.

Naast de avonden van Rock Steady en Solid Friends wordt er ook jaarlijks een kamp georganiseerd voor alle 12 tot 16 jarigen uit de gemeente. Gegarandeerd een feestje!

Meer weten? Stuur een e-mail naar Moniek Mol.


  

 
   

   colofon         zoeken         sitemap